top of page

Geweldige eerstejaarswerking

Het einde van het eerste semester begint te dringen. Een perfect moment om eens terug te kijken naar onze super eerstejaarswerking tot nu toe!


Ons eerstejaarsweekend:

Ons jaar is begonnen met een super eerstejaarsweekend. We hebben elkaar leren kennen. Jullie konden elkaar leren kennen maar ook ons praesidium. Zo maakte jullie kennis met het studentikoze gebeuren. We leerde cantussen en deden daarna er nog eens een echte cantus waar onze praeses Jari Pierre meermaals riep:

"Dat hebben jullie geweldig gedaan Corona".

Zoals je wel kan horen was het een geweldig weekend en dan hebben we het nog niet gehad over de feestjes 's avonds!


 

De doop:

De trend was gezet met een geweldig eerstejaarsweekend. Het volgende dat op de planning stond was het dopen. We vertrokken met een machtige groep vanaf parking Bodart al zingend richting het Grasmushof. Hier leerde we hoe we anno 2021 nog steeds op een mooie manier deze traditie kunnen verder zetten. We zagen heel veel vuile maar vooral blije gezichten.

Wij kijken terug naar de doop als een geslaagde editie, zeker na complimenten te mogen ontvangen van de politie en hogeronderwijsinstellingen.


Een applaus voor onze Schachtenmeesteres & Schachtentemster

(Emma & Maxine)

Maar vooral een warm welkom aan onze nieuwe lading schachten en dat ze mogen genieten van een succesvol schachten jaar binnen StEIL.


 

Onze meter - en peterwerking:

Wij als StEIL staan nog altijd voor onze 3 mooie richtingen: verpleegkunde, vroedkunde en mondzorg. Nu zouden we geen studentenvereniging zijn als we de nodige ondersteuning niet gaven aan al onze studenten.

Een van de manieren dat wij dit doen is door studenten die dit wensen een meter of peter aan te bieden. Deze meter of peter is een oudere jaars uit jouw richting. Deze ouderejaars engageert zich voor jou en staat altijd klaar om je specifiek te helpen bij allerhande vragen, examentips, praktijkervaring noem zo maar op.


Om deze mooie band een startschot te geven konden we profiteren van een super leuke meter en peter avond in onze fakbar 't Archief. Zo leerde we elkaar beter kennen maar hadden jullie ook nog eens de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen.

Het was weer eens een top avond!


117 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page