top of page

Eerstejaarswerking

Omdat wij bij StEIL weten dat de overschakeling van het middelbaar naar het hoger niet altijd even gemakkelijk is proberen we ook extra klaar te staan voor onze nieuwe studenten in Leuven.

Eerstejaarsweekend

Traditiegetrouw organiseert StEIL een weekend om onze eerstejaars welkom te heten op de campus.

Ben jij pas gestart in de richting verpleegkunde, vroedkunde of mondzorg? En wil je graag vrienden maken voor het leven? Wil jij graag jouw eerste stappen in het studentenleven zetten? Of heb je gewoon zin in een zalig weekendje? Dan is dit perfect voor jou!

IMG_4679.jpg
WhatsApp Image 2021-09-16 at 11.55.48.png

Meter - en peterwerking

Tussen het eerstejaarsweekend en de studentendoop staat traditioneel onze peter- en meteravond op het programma.​ Deze avond wordt je gelinkt met een ouderejaars.

Deze ouderejaars engageert zich voor jou en staat altijd klaar om je specifiek te helpen bij allerhande vragen, examentips, praktijkervaring noem zo maar op. Aansluitend op de meter- en peteravond volgt een StEIL- FAC-avond waar je elkaar ook beter kan leren kennen en de nodige gegevens kunt uitwisselen.

Schachtendoop

Een studentendoop is een jarenlange traditie in het studentenleven en dit is zeker niet anders bij StEIL. Het is iets unieks dat je normaal gezien maar eenmaal in je leven kunt meemaken.

Het is tevens ook een typische studentikoze activiteit waarbij je deel gaat uitmaken van een steeds hechter wordende groep. We weten ook dat het dopen niet altijd de juiste naam met zich meebrengt daarom lijsten we graag even op wat het binnen StEIL inhoudt.

_DSC0997.jpg
72870179_2649798561775759_447402134724411392_n.jpg

Ontgroening

Na een klein academiejaar als schacht rondgelopen te hebben, kan je volwaardig lid worden door je te laten ontgroenen bij StEIL.

Vanaf dat je ontgroend bent, ben je geen schacht meer, heb je jezelf voldoende bewezen en ben je een echte StEIL’er.

bottom of page